Het is zomer en dat betekent zwemmen in zee, het zwembad en lange dagen in de zon. We proberen zoveel mogelijk van de warme dagen te genieten, maar ons eigen haar, haarwerk en huid kan hier minder blij mee zijn. Zeewater, chloor en de zon kunnen zorgen voor uitdroging waardoor eigen haar of een haarwerk pluizig en breekbaar wordt.

1. Bescherm de haarkleur

De kleur van haar kan vervagen door (overmatige) blootstelling aan de zon. Zout en chloride kunnen er zelfs voor zorgen dat blond haar een groene tint krijgt. De VVID shampoo van Mediceuticals is de perfecte shampoo om na een lange zonnige dag het haar en de hoofdhuid te reinigen.

2. Bescherm de hoofdhuid

Wat velen niet weten is dat de hoofdhuid ook kan verbranden. Een hoofddeksel kan bescherming bieden tijdens
zonnige dagen. Voor de langere dagen aan zee of in het zwembad raden wij, naast een hoofddeksel, ook de Devend conditioner spray van Mediceuticals aan. Hiermee maak je het haar, na een duik in zee of het zwembad, gemakkelijk doorkambaar.

3. Bescherm de huid

BAO-Med olie iss een pure gecertificeerde organische olie, koud geperst en onbewerkt. Voor een optimaal herstel van de huid tijdens een zonnige dag, is BAO-MED olie ideaal om te mengen door je zonnebrand of aftersun. De hydraterende en voedende eigenschappen van BAO-MED zorgen daarnaast voor een mooie egaal bruine kleur.egaal bruine kleur

lees ook: Groen en geel haar in de zomer!! Hoe voorkom je dat…