Haar en Hoofdhuid specialist

Gezond haar vereist een gezonde hoofdhuid. Door effecten van o.a. dieet, narcose, medicijngebruik, chemotherapie en stress kunnen de haargroeicyclus en de conditie van het haar verstoord raken. Ons doel is het haar gezond te maken en te behouden. 

Bij In2Hair kan je een afspraak maken voor een haar- en hoofdhuidanalyse. Tijdens deze haar- en hoofdhuidanalyse wordt er gebruik gemaakt van de Mediscope. Deze Mediscope vergroot tot 200x en hierdoor krijgt u een goed beeld van de oorzaak van uw haar- of hoofdhuidprobleem. jij kan tijdens deze analyse mee kijken op het scherm zodat jij de uitleg en onderbouwing zelf ook goed begrijpt. Na deze analyse wordt er een behandelplan opgesteld om het haar of hoofdhuidprobleem effectief aan te pakken. Je kunt bij ons terecht als je last heeft van bijvoorbeeld:

Overmatig haaruitval of dunner wordend haar

Haaruitval na Corona 

Vet haar en/of vette hoofdhuid

Hoofdroos

Droog haar en/of droge hoofdhuid

Psoriasis captis (op de hoofdhuid)

 

Werkwijze 

  • Intake
    We starten de hoofdhuidanalyse met een intake gesprek. Het gesprek zal plaats vinden in de salon aan onze Mediceuticals wand waar wij samen met jou gaan kijken naar de kern van het probleem. Dit wordt gedaan aan de hand van de mediscoop. Deze Mediscope vergroot tot 200x en hierdoor krijgt u een goed beeld van de oorzaak van uw haar- of hoofdhuidprobleem. U kunt tijdens deze analyse mee kijken op het scherm zodat u de uitleg en onderbouwing zelf ook goed begrijpt. Na deze analyse wordt er een behandelplan opgesteld om het haar of hoofdhuidprobleem effectief aan te pakken.  

Salontreatment als kickstart van de thuisbehandeling.

  • Intensieve reiniging
    Als het probleem is vastgesteld weten wij welke producten geschikt zijn voor jou hoofdhuid en haarprobleem. Vaak zien we dat de haarzakjes zijn dichtgeslibd, waardoor de haren geen kans hebben om te ademen. Dit komt vaak door slecht reinigende shampoo’s of het gebruik van stylingsproducten, daarom beginnen we met een intensieve reiniging om de haarzakjes weer open te krijgen.
  • Resultaat
    Na afloop van de intensieve reiniging bekijken wij nogmaals met de mediscoop het resultaat. De haarzakjes zullen open zijn en het proces kan in gang gezet gaan worden.

Unieke verzorgingsproducten

Nadat wij het haar en de hoofdhuid hebben bekeken kunnen wij het probleem vaststellen en je voorzien van een behandelplan met een bijpassend productadvies. Wij werken met de producten van Mediceuticals.

Dit merk ontwikkelt en levert unieke dermatologische producten die het haar en de hoofdhuid in een optimale conditie brengen en houden. De producten van Mediceuticals zijn geschikt bij overmatig haaruitval en dunner wordend haar. Ook worden doeltreffende behandelmethoden aangeboden voor een breed scala aan specifieke haar- en hoofdhuidproblemen. Er is voor ieder haar- en hoofdhuidprobleem een speciale lijn ontwikkeld.

De producten van Mediceuticals worden verkocht via gecertificeerde salons, spa’s en professionele haarklinieken. Na een gedegen salon/producttraining zijn zij toegerust om een juiste diagnose te stellen en een op maat gesneden advies te geven voor een juiste behandelmethode. Onze medewerkers volgen jaarlijks de trainingen van Mediceuticals.

MEDICEUTICALS HEEFT VOOR ELK HOOFDHUID- EN HAARPROBLEEM EEN TREATMENT

Maak nu een afspraak voor een advies en behandeling bij de In2Hair haar en hoofdhuidspecialisten voor de beste oplossing voor jouw haar en hoofdhuid