Het is natuurlijk prachtig als je met je nieuwe (gekochte) kleur bij ons de salon verlaat.. Maar wat doe jij er thuis aan om de kleur zo mooi mogelijk te houden en weken te laten stralen?

Voor het behouden van een optimaal kleurresultaat is het belangrijk om je haar met de juiste producten te onderhouden. Heel logisch zou je denken, toch gebeurt dit helaas niet altijd. Zonde van je net zo mooi gemaakte (gekochte) kleur.

Was je haar het liefst niet meer dan 2-3 x per week. Gebruik hiervoor de Indola Innova COLOR SHAMPOO. De Indola Innova Color Shampoo bevat Zijde Cocon Proteïnen die de kleurpigmenten verzegelt in het haar tijdens het reinigen. De shampoo beschermt intens tegen kleurvervaging en behoudt zelfs na 30 wasbeurten tot 90% van de kleurintensiteit. De formule met Pixel technologie brengt het haar terug in de natuurlijke conditie en geeft een glanzende en levendige haarkleur.

 


Gebruik na deze shampoo altijd de Indola Innova Color Conditioner, voor een optimale verzorging. Indola Innova Color Contitioner is speciaal voor gekleurd haar. De Conditioner ontwart en maakt het haaroppervlak glad, verzegelt de kleurpigmenten in het haar en beschermt intens tegen kleurvervaging.

 

Vervang 1x per week de conditioner voor het Indola Innova Color Leave-in/Rinse-Off Treatment Mask is de ideale aanvulling op jouw haarverzorging. Het mask herstelt het haar van binnenuit en verzegelt de kleurpigmenten en beschermt intens tegen kleurvervaging. Zeker bij langer haar is dit een ideale aanvulling op de verzorging en een langer behoud van een mooie kleur.

Lees ook blog : zo blijft je gekleurde haar langer mooi