Zilvershampoo is een veelbesproken product. Maar wat doet het nou precies.
We zetten één en ander voor je op een rijtje.

Zilvershampoo is niet hetzelfde als blondshampoo. Blondshampoo kan bijvoorbeeld betekenen dat het een extra beschermende shampoo is voor geblondeerd of geverfd haar. Maar dus zonder pigment.
Alhoewel sommige blondshampoo’s juist een warm pigment bevatten voor een gouden, warm blonde tint.

In een zilvershampoo / No yellow shampoo van Artistique zit een blauw en/of paars pigment.

Het paarse pigment van de Artistique zilver / no yellow shampoo zal de gele ondertonen uit het haar trekken als het ware.
Dit werkt het beste op zo licht mogelijk blond haar. Hoe donkerder het blonde, hoe minder (of zelfs geen) effect.
Zilver shampoo is niet schadelijk voor het haar. Het neutraliseert blond haar. En je kunt het ook gebruiken om grijs/wit haar weer een mooie glans te geven.

Je hoeft niet bang te zijn dat het paars wordt. Kijk gewoon goed naar je haar en bouw het op. Als je een paarsige gloed begint te zien, verkort dan de inwerktijd of meng de shampoo met een normale shampoo.
Stel je ziet toch echt wat paarse plukjes, was het dan een paar keer met normale shampoo en het is weer verdwenen.

 

Deze zilvershampoo van Artistique bevat 3,5 x meer violet pigment dan de gemiddelde zilvershampoo! Naast de matterende werking is hij ook verzorgend en zacht voor het haar. Doordat er 3,5 keer meer pigment in zit krijgt hij de meest gele tonen koel! Zo heb je altijd stralend mooi blond haar!

Gebruiksaanwijzing:

Een ruime hoeveelheid shampoo aanbrengen. Voor een optimaal resultaat 5 tot 10 minuten laten inwerken, daarna uitspoelen.(let op, is je haar al mooi blond en minimaal geel, test dan eerst even met 1 minuut intrekken en als het geel dan nog niet weg is, laat hem dan de keer erop langer zitten)

Geschikt voor alle type blonde haren; highlights, coupe soleil, balayage, blond- of grijstinten, als tussenbehandeling na een complete blondering, maar ook voor natuurlijk blond haar.

Draag eventueel bij het opbrengen van de No Yellow Shampoo handschoenen.

NIEUW!! Combineer hem nu met de No Yellow Mask!

Waarom is de combinatie met het No Yellow masker zo belangrijk?

Deze shampoo neutraliseert de geel tinten in jouw haar doormiddel van paars pigment. Als je hierna een gewone verzorger op het haar zet dan zag deze er al een deeltje weer uittrekken. Dit willen we natuurlijk niet! Door na de shampoo het bijpassende No Yellow masker op het haar te zetten, versterken deze elkaar waardoor de kleur prachtig koel blijft zonder geel en daarnaast voelt het haar heerlijk zacht!!

 

 

 

 

lees ook: tips voor het wassen van je haar