Hoi krullenbol! Veel mensen zijn vast jaloers op jouw prachtige bos. Maar zelf zul je vast regelmatig met je handen in het haar zitten (Ha!) omdat je niet weet wat je met die pluizige krullen aan moet.
Misschien heb je dan iets aan deze tips.

1- Gebruik een hydraterende, wat vettere shampoo. Krullend haar is van natura al wat droger. Een goeie shampoo afgestemd op jouw haarsoort kunnen wij je in de salon adviseren.

2- Na het wassen kun je bijvoorbeeld een lekkere conditioner aanbrengen. Trek daarna een badmuts over je haar en laat het lekker lang intrekken. De stoom van het warme water helpt je haar te hydrateren.
Spoel vervolgens je conditioner niet helemaal uit. Je krullen kunnen alle moisturizer goed gebruiken.

3- Kam of borstel je haar alleen als het nat is. Als je droog haar gaat borstelen wordt het meestal 1 pluizen bol. Breng je droge haar eventueel in model door je handen vochtig te maken en je vingers als kam te gebruiken.

4- Wij kunnen je goed adviseren over een product waar je je krullen goed mee kunt temmen. Soms is het ook lekker om een beetje conditioner door je stylingproduct te mengen. Zo krijg je geen harde krullen maar blijft je haar in beweging.

5- Voor een echte grote krullenbos kun je hierna nog een diffuser gebruiken om je haar mee in model te föhnen.

Succes en voor vragen en advies staan we altijd voor je klaar.