Wij zijn gespecialiseerd in haar en hoofdhuidproblemen. Yvonne heeft hiervoor diverse trainingen gevolgd o.a. bij dermatologen.
Wij zijn al jaren een gecertificeerd verkooppunt met onze salon van het merk Mediceuticals. Dit betekent o.a. dat wij een hoofdhuid- en haaronderzoek kunnen uitvoeren met een speciale scope. Een apparaat dat de hoofdhuid maar liefst 200x uitvergroot.

 

De haar- en hoofdhuidbehandeling begint met een analyse van het haar en de hoofdhuid.
Hierbij wordt gekeken naar de conditie van het haar, de doorbloeding, kleur en structuur van de hoofdhuid en de haarinplant. Via een beeldscherm kun je, indien je dit wenst, zelf meekijken. Daarna volgt er een scalp first treatment (haar- en hoofdhuidbehandeling) specifiek gericht op de resultaten van het onderzoek.

Je krijgt gerichte adviezen om je behandeling ook thuis voort te zetten. Tot slot zorgen wij er voor dat je haar weer goed in model komt zodat je weer goed verzorgd In2Hair verlaat.

Een slechte doorbloeding (geeft vaak een strakke hoofdhuid met dunne haren), haarzakjes die verstopt zitten met talg en cosmetica resten, het is via een hoofdhuidanalyse allemaal te zien. 

Ook voor overmatige haaruitval bij vrouwen door (tijdelijke) hormonale stoornissen zoals o.a. menopauze is een shampoo ontwikkeld. Tevens geven wij met Mediceuticals speciale adviezen voor mensen die te maken hebben of krijgen met chemotherapie. 

 

lees meer over haar hoofdhuiodproblemen