Kindersalon

Kinderkapsalon in Haarlem

 

In2Hair de kindvriendelijke kapper in Haarlem-Noord. Wij nemen ruim de tijd om de kinderen te knippen met veel aandacht en zorg. In2Hair heeft in de kapsalon een speciale ruimte ingericht voor het knippen van kinderen van 0 – 12 jaar. 

Kleine kinderen vinden het knippen van de haren vaak niet zo prettig en bij een “gewone kapper” is daar vaak niet genoeg tijd en aandacht voor. Ook kunnen de kinderen voor en tijdens het knippen een filmpje kijken en er is een plek om te spelen. Als het tijd is om naar huis te gaan mag elk kind natuurlijk een snoepje mee naar huis nemen. Voor pappa of mamma is er een zithoekje aanwezig met koffie of thee en een boekje, om rustig te kunnen wachten totdat hun kids klaar zijn. 

 Je hebt de keuze met afspreken om het haar van kinderen tot 12 jaar wel of niet te laten wassen bij ons in de salon.    

Voor deze behandeling met wassen boeken wij dan meer tijd uit .  We merken dat de tijd die we nu inplannen voor kinder knippen niet voldoende is als het haar ook nog gewassen moet te worden.   

De overgebleven behandeltijd is dan te kort om kinderen de tijd en aandacht te geven zoals u dat van ons gewend bent.        

Als je kind nog niet gewassen kan/wil worden in de salon voor het knippen moet het haar de dag van afspraak gewassen zijn en mag er geen gel  inzitten. Als dit niet het geval is en wij vinden dat het haar alsnog gewassen moet worden, dan kunnen wij dat in rekening brengen.       

  

Kinderen