Hoofdhuid

Haarbehandelingen

 

Werkwijze

 

Gezond haar vereist een gezonde hoofdhuid. Door effecten van o.a. dieet, narcose, medicijngebruik, chemotherapie en stress kunnen de haargroeicyclus en de conditie van het haar verstoord raken. Ons doel is het haar gezond te maken en te behouden. 

 behand   

 • Intake
  We starten de hoofdhuidanalyse met een intake gesprek. Het gesprek zal plaats vinden in de salon aan onze Mediceuticals wand waar wij samen met jou gaan kijken naar de kern van het probleem. Dit wordt gedaan aan de hand van de mediscoop. De mediscoop zoomt in op het haarzakje, waardoor het probleem kan worden vastgesteld. 
 • Intensieve reiniging
  Als het probleem is vastgesteld weten wij welke producten geschikt zijn voor jou hoofdhuid en haarprobleem. Vaak zien we dat de haarzakjes zijn dichtgeslibd, waardoor de haren geen kans hebben om te ademen. Dit komt vaak door slecht reinigende shampoo’s of het gebruik van stylingsproducten, daarom beginnen we met een intensieve reiniging om de haarzakjes weer open te krijgen.
 • Resultaat
  Na afloop van de intensieve reiniging bekijken wij nogmaals met de mediscoop het resultaat. De haarzakjes zullen open zijn en het proces kan in gang gezet gaan worden.

  Bij aanschaf van de geadviseerde producten krijgt je de hoofdhuidanalyse gratis. 

 

MEDICEUTICALS HEEFT VOOR ELK HOOFDHUID- EN HAARPROBLEEM EEN TREATMENT

Maak nu een afspraak voor een advies en behandeling bij de In2Hair haar en hoofdhuidspecialisten voor de beste oplossing voor jouw haar en hoofdhuid